www.canonverpleegkunde.nl

De canon van de geschiedenis van de ziekenverpleging in Nederland verschijnt dit jaar ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van het Tijdschrift van Ziekenverpleging. De canon gaat 3 december online. De canon is in geprinte versie aangeboden aan hbo-studenten verpleegkunde.
Opdrachtgever: Stichting Publicaties Verplegenden en Verzorgenden


www.proefschriftenverpleegkunde.nl

De website maakt wetenschappelijke kennis uit Nederlands promotieonderzoek toegankelijk voor studenten, docenten en verpleegkundigen. Het project is mede mogelijk door een bijdrage van Stichting Publicaties Verplegenden en Verzorgenden. De site gaat online eind 2015.


Onderzoek haalbaarheid en hoedanigheid van een portal eenzaamheid

Staatssecretaris Van Rijn heeft 16 juli 2014 in een brief aan de Tweede Kamer zijn visie uiteengezet over de aanpak van eenzaamheid. Een van zijn actiepunten is de opdracht aan Coalitie Erbij om de kennis over eenzaamheid overal te laten landen waar dat nodig is. In dit kader wil de Coalitie mensen met eenzaamheidsklachten en betrokkenen in hun omgeving beter faciliteren bij het zoeken naar oplossingen en hulpmiddelen op het internet. Als eerste stap heeft de Coalitie daarom aan Bureau Lambregts te Rotterdam opdrachtgegeven de haalbaarheid en hoedanigheid van een internetportal Eenzaamheid te onderzoeken. De portal dient een digitaal startpunt te zijn tot informatie over het voorkomen en doorbreken van eenzaamheid voor mensen die zich eenzaam voelen, en voor mensen in hun omgeving.
Opdrachtgever: Coalitie Erbij, Nationale coalitie tegen de eenzaamheid, afgerond juni 2015


www.loov2020.nl

Ter ondersteuning van de curriculumontwikkeling naar aanleiding van het nieuwe opleidingsprofiel Bachelor of Nursing 2020 verzorgt BL de digitale interne en externe communicatie rond dit nieuwe profiel. Tot eind 2015.
Opdrachtgever: Landelijk Overleg Opleidingen Verpleegkunde


www.Rotterdam2016.eu

De digitale communicatie en de website ten behoeve van het Europees verpleegkundig congres in oktober 2016. De site blijft online tot eind 2016.
Opdrachtgever: Stichting Europees Verpleegkundig Congres


www.chronischziek.nl

Opdrachtgever: Stichting Week van de Chronisch Zieken, online tot 1 september 2015


Advies opzet website Verplegingswetenschap

Opdrachtgever: Verplegingswetenschap onderdeel van de afdeling Revalidatie, Verplegingswetenschap en Sport van het Universitair Medisch Centrum Utrecht, 2012